Even voorstellen

Hallo ! Mijn naam is  Jolanda Ouburg-Gouw. Oorspronkelijk kom ik uit Zuid Holland.  Op dit moment woon en werk ik in Sleeuwijk in Noord Brabant.

Vanaf 1 april 2021 ga ik verhuizen naar Arleuf in Frankrijk. Je blijft daar welkom in de Praktijk voor Reiki en het creatief atelier. Ook blijft het mogelijk om in Nederland een Reikicursus te doen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Reiki op mijn pad….

In maart 2001 heb ik Reiki voor mezelf geleerd omdat ik rugklachten had die onoplosbaar leken. Mijn Reiki leraar was Ton Driessen. Ik leerde met Reiki ontspannen, kreeg daarna inzicht in mijn situatie en werd steeds enthousiaster om Reiki bij mezelf en bij anderen toe te passen. Ik deed een jaar na de eerste graad mijn tweede graad in Reiki bij Jolanda Nieuwstraten en startte bij haar al snel met de opleiding tot Reikimaster.  Sinds december 2003 ben ik Reikimaster in het systeem van Usui Shiki Ryoho en geef ik zelf Reiki klassen. Dagelijks werk ik met Reiki. In eerste instantie voor mezelf, zoals ik bij mijn Reiki eerste graad cursus geleerd heb. Daarnaast geef ik behandelingen in de praktijk in Sleeuwijk  en Arleuf.

Naast Reiki ben ik dagelijks met creativiteit en muziek bezig. Na mijn opleiding tot kunstzinnig coach ben ik workshops gaan geven. Ik leer nog steeds bij en geniet van werken met mijn handen. Ik houd me bezig met  intuïtief schilderen, werken met wol en zijde/ vilten, borduren, haken en het maken van moodboards. Gezelligheid en ontspanning is daarbij heel belangrijk. Als creatieve mensen samen komen ontstaat er inspiratie en daar houd ik van!

Mocht je inspiratie zoeken of Reiki willen leren…. wees welkom!

Als je wilt weten wat er nog meer te doen is of tijdens een cursus bij ons wil overnachten kijk dan op onze site over ons werk in de Morvan

Wie weet tot ziens!