Even voorstellen

Mijn naam is Jolanda Ouburg-Gouw. Oorspronkelijk kom ik uit Zuid Holland en  na 16 jaar wonen in Uppel, woon en werk ik sinds 2005 in Sleeuwijk in Noord Brabant. Ik ben Reikimaster en eigenaar van La Source.
Ook ben ik creatief coach en eigenaar van Support for you.

In maart 2001 heb ik Reiki voor mezelf geleerd omdat ik rugklachten had die onoplosbaar leken. Ik leerde met Reiki ontspannen, kreeg daarna inzicht in mijn situatie en werd steeds enthousiaster om Reiki bij mezelf en bij anderen toe te passen. Ik deed al kort na de eerste graad mijn tweede graad in Reiki.  Sinds december 2003 ben ik Reikimaster en geef ik zelf Reiki klassen. Dagelijks werk ik met Reiki. In eerste instantie voor mezelf, zoals ik bij mijn Reiki eerste graad cursus geleerd heb. Daarnaast geef ik behandelingen in de praktijk in Sleeuwijk en als dat niet mogelijk is ook bij mensen thuis. Ook is het mogelijk behandelingen of Reikicursus te doen in omgeving Arleuf in de Bourgogne.

Mijn opleiding heb ik gedaan bij Jolanda Nieuwstraten uit Barendrecht. Van haar leerde ik vooral dat een spiritueel leven leiden en persoonlijke ontwikkeling mogelijk is in een alledaags leven. Tussen de potten en pannen zeg maar 🙂

Naast Reiki ben ik dagelijks met creativiteit en muziek bezig. Na mijn opleiding tot kunstzinnig coach ben ik workshops gaan geven. Ik leer nog steeds bij en geniet van werken met mijn handen. Vooral intuïtief schilderen, werken met wol en zijde en het maken van moodboards is mijn passie. Gezelligheid is daarbij heel belangrijk. Als creatieve mensen samen komen ontstaat er inspiratie en daar houd ik van!

Wie weet tot ziens!