Even voorstellen

Hallo ! Mijn naam is  Jolanda Ouburg-Gouw. Oorspronkelijk kom ik uit Zuid Holland. Ik heb lange tijd in Noord-Brabant gewoond. Sinds April 2021 woon en werk ik in Arleuf/Nievre in Frankrijk.

Het is mogelijk om Reiki te leren zowel in Frankrijk als in Nederland. Neem contact op als je meer wilt weten.

Reiki op mijn pad….

In maart 2001 heb ik Reiki voor mezelf geleerd omdat ik rugklachten had die onoplosbaar leken. Mijn Reiki leraar was Ton Driessen. Ik leerde met Reiki ontspannen, kreeg daarna inzicht in mijn situatie en werd steeds enthousiaster om Reiki bij mezelf en bij anderen toe te passen. Ik deed een jaar na de eerste graad mijn tweede graad in Reiki bij Jolanda Nieuwstraten en startte bij haar al snel met de opleiding tot Reikimaster.  Sinds december 2003 ben ik Reikimaster in het systeem van Usui Shiki Ryoho en geef ik zelf Reiki klassen. Dagelijks werk ik met Reiki. In eerste instantie voor mezelf, zoals ik bij mijn Reiki eerste graad cursus geleerd heb. Daarnaast geef ik behandelingen en cursussen in de praktijk in Arleuf.

Naast Reiki ben ik dagelijks met creativiteit en muziek bezig. Na mijn opleiding tot kunstzinnig coach ben ik workshops gaan geven.  In mijn atelier ( of bij  mooi weer buiten ) kun je meedoen met een workshop    intuïtief schilderen, hartjes vilten,  omslag voor een inspiratieboekje vilten of meditatief moodboard maken .

Mocht je inspiratie zoeken of Reiki willen leren…. wees welkom!

Als je wilt weten wat er te doen is aan creatieve workshops kijk dan op de  site “La source Morvan “. Er zijn geen mogelijkheden voor overnachting maar ik heb wel tips en adressen voor leuke overnachtingen op campings of gites in de Morvan.

Wie weet tot ziens!